Patients look
forward to a
positive future

after the treatment at
Chiropractie Van der Laan

Reviews

Ik loop sinds 2016 bij Mariska voor behandelingen aan mijn rug, schouders en nek. Voorheen had ik door deze klachten regelmatig last van heftige hoofdpijn en leek weinig voor langere tijd te werken. Na bijvoorbeeld fysiotherapie keerden mijn klachten vaak binnen een week weer terug. Nu kan ik na iedere behandeling van Mariska rustig drie tot vier maanden vooruit!

Mariska heeft veel persoonlijke aandacht, voor zowel mijn klachten als voor mij als persoon. Ik kan haar iedereen aanraden!

Sammie Swain

oktober 2018

google reviews

een specialist die weet waar ze over praat, en duidelijke verbetering/pijnverlichting na elke behandeling.

Kadir Aydin

juni 2018

google reviews

Van mijn klachten af geholpen en zeer veel praktische tips meegekregen. Zeer empatisch en belangstellend.

Rudolph Janssen

maart 2017

google reviews

Al een paar keer ben ik in deze praktijk geweest en ik ben heel tevreden over de behandelingen van Mariska. Voornamelijk vanwege de persoonlijke aandacht en tijd wat betreft mijn klachten. Ook de praktijk zelf ziet er professioneel en verzorgd uit. Bij binnenkomst wordt eerst de voortgang besproken en bij elke handeling legt ze precies uit wat ze doet en vervolgens gaat doen. Dit kan ik dan ook erg waarderen en voor mij de reden om terug te komen.

Rosemarie Zeegers

februari 2017

google reviews

Ik ben erg goed geholpen door de chiropractor. Ik ben er een paar keer in een paar jaar tijd geweest en elke keer weet ze mijn pijn te verminderen/ weg te krijgen. Ze is vriendelijk, doet haar werk goed en het ziet er allemaal netjes uit. Ik ben zeer tevreden. Daarnaast weet ik dat ze de echte chiropractie opleiding heeft gevolgd en haar vak goed verstaat. Dat stelt me gerust en ik verwijs mensen ook graag naar haar door.

Alet S.

december 2016

google reviews

Mariska heeft me enorm geholpen met mijn rugklachten! Naast het feit dat ze heel professioneel en kundig is, is ze ook een hele leuke spontane vrouw. De praktijk is heel goed te bereiken en veel (gratis) parkeergelegenheid. Top!!

Erwin Rodenstein

december 2016

google reviews

Een professionele chiropractor waarbij de patient centraal staat. Mijn klachten zijn door de behandelingen enorm verminderd. Eveneens is het heel fijn dat er preventief wordt geadviseerd over werk-, zit- en stahouding en oefeningen die thuis kunnen worden gedaan.

Annette Zwart

december 2016

google reviews

Mariska is een hele fijne chiropractor en weet goed wat ze doet. Het voelt heel vertrouwd en ik heb er echt heel veel baat bij. Locatie is ook perfect, gratis parkeren en centraal gelegen.

Hester Arkes

oktober 2016

google reviews

Mariska is een professionele, deskundige en bovenal fijne chiropractor. Behandeling en benadering is patiënt – centered. Lokatie is goed bereikbaar, en gratis parkeren voor de deur!

Linde Michel

oktober 2016

google reviews

Diverse malen behandeld door Chiropractie Van der Laan. Klachten zijn aanzienlijk verminderd. Zeer professionele behandeling en deskundig advies mogen ontvangen. Erg vriendelijke dame.

Grytsje de Jong

oktober 2016

google reviews

Zeer vakkundig!

Hans de Groot

september 2016

google reviews

Deskundige chiropractor. Zeer professioneel, met persoonlijke aandacht (en tijd) voor de patiënt. Locatie is goed bereikbaar

Astrid Berendsen

september 2016

google reviews

Dankzij Mariska heb ik weer beweging in mijn nek en rug. Makkelijk bereikbaar en gratis parkeren.

Marc van Eck

juli 2016

google reviews

Binnengekomen bij de praktijk met bijna dagelijks (hevige) hoofdpijnen en pijnklachten in nek en onderrug waarbij ik me al neergelegd had dit de rest van mijn leven mee te moeten dragen. Direct na de eerste behandeling een tijdje hoofdpijnloos en nu na nog geen half jaar behandelen al 6 weken achter elkaar geen enkele dag hoofdpijn. Daarnaast is bewegen veel makkelijker geworden en zorgt kou niet meer direct voor verstijfde spieren.

Ik ben super blij!

Daarnaast is het prettig door Mariska behandeld te worden, ze weet wat ze doet, legt het ook uit, is enthousiast en heeft geduld en rust, goede combinatie dacht ik zo!

Paulien Aalbers

oktober 2015

facebook

New temporary practice location

From the 1st of September 2019
we are located at:
Dé Plek Haarlem
Waarderweg 19 (room 1.015)
2031 BN Haarlem